Helppppppp

Чет 29 Ное 2012 - 14:54 by gabriel.velichkov

Здравейте, първи курс съм и има опасност да не взема заверка по един предмет, това означава ли, че директно те изключват или има вероятност да продължиш?
Мерси предварително!

Comments: 6

Top posters
Admin (322)
 
pavelppj (201)
 
naikon42 (150)
 
Dobrina :) (145)
 
cvetti_kiss (123)
 
Irena_1993 (113)
 
zoud (82)
 
Agilisaurus (78)
 
linkmystica (71)
 
Harry (69)
 


За специалността

Go down

За специалността

Писане  Arya on Сря 28 Юли 2010 - 7:47

"Екология и опазване на околната среда"

За специалността се кандидатства с изпит по математика или биология. Специалността предлага само редовна форма на обучение в три степени - "Бакалавър", "Магистър" и "Доктор".

Изучавани предмети: Климатология, геология с петрография, математика, химия, ботаника, микробиология, фитоценология, информатика, биохимия, физика и биофизика, зоология, екология и др.

Специална подготовка: Чрез изучаване на дисциплините - опазване на ландшафта, замърсяване на почвите, водите, въздуха и въздействие върху екосистемите, защита срещу ерозия и порои, опазване на флората и фауната, защитени природни територии и обекти и др.

Възможности за реализация: Дипломираните студенти се реализират в системата на Министерството на околната среда и водите, Министерството на обрасованието, младежта и науката, Изпълнителната агенция по горите и други стопанско-икономически институции; фирми, сдружения, предприятия и стопански обекти, където се води производствена дейност с опасност от замърсяване на околната среда и въздействието върху екосистемите.

_________________
http://www.tvigle.ru/category/comedy/versus?video=465507
avatar
Arya
Кандидат Студент
Кандидат Студент

Female Posts : 49
Репутация : 8
Age : 27
Location : София

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите